Adviesbureau voor Online Twents nuchter advies!

Adviesbureau Twentsestijl.nl

Twentsestijl.nl Adviesbureau is een totaal onafhankelijke organisatie en is aan niemand gebonden. Heeft u of uw bedrijf bijvoorbeeld financieel of overheids advies nodig dan kunt u ons inschakelen.

Financieel

Ons bedrijf is zeer gespecialiseerd in financieel advies met ruime kennis van boekhouding en boekhouders, hypotheken, belasting, verzekeringen en vermogen al uw financieel advies bij Twentsestijl.nl onder 1 dak.

Overheid / gemeente

Advies voor de overheid / gemeente? Ja, ook wij zetten ons graag in voor de overheid / gemeente en hierbij kun je denken aan strategische adviseringsdoeleinden maar ook bijvoorbeeld “verander” management: begeleiding, processen en of project- en programmamanagement .

Zorg

Zorg advies voor Twente – Overijssel en omstreken. Wij ontwikkelen uiteenlopende zorg en welzijn activiteiten die gezond zijn voor iedereen. Wij zijn een organisatie die altijd een specifiek aanbod bied omdat elke situatie voor iedereen weer anders is.

Denk aan zorg professionals, vrijwilligers, mantelzorgers en ervaringsdeskundigen zij kunnen af en toe best vaak een steuntje in de rug gebruiken en vragen daarom ook vaak om passend advies.
Daarom proberen wij zo specifiek adviezen te kunnen brengen voor zorg, welzijn en/of participatie.

Goedkope vakanties & Vliegtickets

Voor als je opzoek bent naar goedkope vliegtickets of goedkope zomervakantie / wintervakantie? Toch nog er even tussen uit? Bekijk onze vliegvakantie vergelijkingstool hier.

Autoverzekeringen goedkoop via Twentsestijl

Autoverzekering online berekenen via Twentsestijl.nl het is helemaal niet nodig dat je in Twente of omgeving woont. De tools zijn er voor iedereen om zo de goedkoopste mogelijkheid voor een autoverzekering online af te sluiten.