Android wifi valt steeds weg

Android wifi valt steeds weg

Android wifi valt steeds weg en dat kan verschillende mogelijkheden hebben waarom wifi steeds wegvalt op je Android toestel. Heb je hier ook met meerdere apparaten in huis last van of is het alleen maar je Android toestel? Als de wifi namelijk op andere apparaten verbonden blijft dan kan het zijn dat je toestel misschien kapot is. Als het voorheen altijd gewerkt heeft hoeft het niet direct te zijn dat uw toestel kapot is maar kan het ook een signaal probleem zijn op locatie.

En dan bedoelen we de afstand bijvoorbeeld tot uw modem? Staat het modem waarmee je Android wifi steeds mee wegvalt in een kast? Of staat het modem in een kastje? Dan zou je kunnen proberen het modem wat centraler neer te zetten en het liefst niet weggestopt ergens in een kastje.

Mocht dit niet anders kunnen dan zou je kunnen overwegen om een repeater aan te schaffen. Een reapter zorgt voor een sterker Wifi signaal in je woning of bedrijf.

Heb je op andere locaties wel een fatsoenlijk wifi signaal dan zou ik maar niet denken aan een defect toestel. En wat je zou kunnen doen is contact opnemen met de helpdesk van je internetverbinding KPN of Ziggo. Zij kunnen namelijk ook nog proberen het wifi signaal aan te passen waardoor je een betere verbinding kunt krijgen!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *