Automatisch afspelen Facebookfilmpjes uitschakelen

Automatisch afspelen Facebookfilmpjes uitschakelen

Hoe kan ik het Automatisch afspelen Facebookfilmpjes uitschakelen? Dit kan dus in een paar simpele stappen. En Door deze stappen van het uitzetten van het automatisch afspelen van Facebookfilmpjes kun behoorlijk Mb’s besparen per dag. Per telefoon toestel is het verschillend om deze optie uit te schakelen:

Voor Android:

Open je Facebook app en ga via het menu (de drie horizontale strepen) naar de instellingen (of settings) van je Facebook app.

Klik op ‘video’s automatisch afspelen’ en kies voor ‘Alleen Wi-Fi’ (de video wordt alleen automatisch afgespeeld wanneer je verbonden met met een wifi-netwerk) of voor ‘Uit’. Je kunt er dus voor kiezen dat als je verbonden met Wifi dat hij wel automatisch de facebookfilmpjes kan afspelen.

Bij iPhone:

Open je Facebook app. Scroll naar ‘Facebook’ en kies hier weer voor ‘Instellingen’. Onder het kopje ‘Video’ zie je ‘Auto-play’ staan, kies hier voor de optie ‘Wifi only’ of ‘Off’. Zie je geen ‘Auto-play’ staan, scroll dan naar beneden voor een alternatieve oplossing.

Klik op de drie horizontale lijnen rechtsonder, vervolgens ‘Instellingen (scroll naar beneden), selecteer ‘Video’s en foto’s’, ‘Auto-play’. Hier kun je nu zelf je voorkeuren voor auto-play instellen. Mocht dit niet werken zou je contact kunnen opnemen met Facebook via de Feedback knop!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *