FFP2 masker maken

FFP2 masker maken – Zelf mondkapjes knutselen

FFP2 masker maken voor gebruik in het openbaar? FFP2 maskers maken / mondkapjes die geschikt zijn om te dragen in de bus of om bijvoorbeeld binnen te stappen in een duits tankstation?
Twentsestijl zou haast zeggen dat het onmogelijk is om zelf FFP2 mondkapjes te maken. Dit komt omdat we eigenlijk maar een x aantal classificaties kennen die we niet kunnen namaken. De Nederlandse overheid heeft voor haar eigen personeel zoals het leger zelf een x aantal classificaties die we ook niet kunnen inkopen. Daarom moeten noemen we de mondkapjes die we zelf maken ook standaard FFP1 maskers.

Zelf mondkapje maken?

Zelf mondkapje maken? Twentsestijl zou het willen afraden en iedereen willen aanraden om zelf mondkapjes aan te schaffen zonder zelf deze mondkapjes te gaan knutselen. Mondmasker maken of online bestellen, het geeft aan 1 kant vele voordelen en de andere kant een zelfgemaakte mondkapje moet je wel ook een keer wassen etc. medische of niet medische mondkapjes zijn meestal wegwerp kapjes dus als hij eenmaal verbruikt is kun je makkelijk en snel een nieuw mondkapje uit de verpakking halen. De Japanse mondkapjes zijn in deze tijd heel erg gewild. Eenvoudige goedkope FFP1 mondkapjes die ook overal worden geaccepteerd. 
ffp2 masker maken - ffp2 mondkapjes - Welke mondkapjes zijn het beste