Sociale en communicatieve vaardigheden opkrikken?

Een cursus over sociale en communicatieve vaardigheden, onderhandelingsstrategieën, presenteren en spreken voor publiek.

Heb je moeite met 1 van deze vaardigheden? communicatie, sociale vaardigheden, spreekangst, lichaamstaal, onderhandelingsstrategieën, presenteren en spreken voor publiek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Heb je je ooit afgevraagd waarom de speech van Obama zoveel effect heeft gehad op zijn publiek? En waarom iedereen in slaap valt tijdens de les Nederlands op school?

Technieken zoals Obama en andere Hollywoodsterren..

Het goede nieuws is dat wij een website gevonden heb die je precies de technieken en trucs leert die Obama en bijna alle hollywoodsterren elke dag toepassen. Zelf hebben we deze cursus met onze marketing bureau ook mogen volgen en wij kunnen u met klem vertellen dat deze cursus u echt goed zal doen!
Deze cursus bevat o.a: 
  • vol zelfvertrouwen en zonder angst gesprekken voeren
  • Inzichten verwerven in verbaal en nonverbaal gedrag
  • Met conflictsituaties omgaan en hoe ze te voorkomen
  • De techniek van het spiegelen
  • Hoe je een overtuigende presentatie opbouwt en niet meer stuntelt bij je volgende presentatie
  • Hoe je strategisch onderhandelingen voert en voorbereidt

Heb je moeite met 1 van deze vaardigheden? communicatie, sociale vaardigheden, spreekangst, lichaamstaal, onderhandelingsstrategieën, presenteren en spreken voor publiek?

One thought on “Sociale en communicatieve vaardigheden opkrikken?

Tuinman

Reply

Cognitieve psychotherapie (cognitieve gedragstherapie) richt zich op stoornissen in de ontwikkeling van het leerproces en van denkpatronen. Deze stoornissen ontstaan door aangeleerd gedrag of reacties op deze denkpatronen. Het doel van de therapie is de negatieve of foute gedachtepatronen over zichzelf of de omgeving aanpassen. Ook het (h)erkennen van emoties en het verbeteren van sociale en communicatieve vaardigheden komen aan bod. Deze vorm van therapie kan worden gebruikt bij kinderen met een depressie, een eetstoornis, angsten of een aandachts- of gedragsstoornis. Omdat voor deze therapie een bepaalde volwassenheid nodig is in het denkvermogen, wordt het toegepast vanaf schoolgaande leeftijd. Deze therapie is, meer dan andere behandelingsvormen, gericht op het gezin. Het wordt toegepast als de stoornis van het kind problemen veroorzaakt in de interacties tussen de gezinsleden. Het gezin moet samen nieuwe manieren zoeken om te communiceren, zodat alle gezinsleden hierin kunnen groeien. Vaak begeleiden 2 of 3 therapeuten het gezin. Het is ook belangrijk dat de gezinsleden betrokken worden bij de behandeling van de stoornis van het kind, zodat ze meer inzicht en begrip kunnen ontwikkelen en de relatie tussen de ouders en het kind kan verbeteren.

8 januari 2020 at 3:23 am

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *