Vinkje symbool Word – In Excel? in Powerpoint Sneltoets, kopiëren of invoegen – 2020 Tips

Vinkje Symbool nodig? Vinkje Word, Excel of PowerPoint invoegen?

Vinkje (✔) is een symbool dat vaak wordt gebruikt ter bevestiging. Het vinkje symbool wordt bij een geschreven tekst geplaatst om aan te geven dat deze in orde is, bijvoorbeeld op een boodschappenlijstje of in een selectievakje voor een antwoord bij een digitaal formulier. Vinkje symbool gebruiken ze ook dikwijls voor social media zoals Twitter en Facebook. Het gaat hier om het blauwe vinkje symbool maar om een van de symbolen van Windows zelf. Vinkje in Word invoegen of vinkje in Powerpoint? kijk hieronder voor de instructies om het Word vinkje op je scherm te kunnen krijgen.

Vinkje Excel invoegen

Vinkje symbool - hoe in Powerpoint - symbool - Word - Excel - Powerpoint - Sneltoets of kopieren - Tips 2020
  • Symbolen, zoals valuta (¥), muziek (♫) of vinkjes (✔) Klik op de plaats met uw cursor op de plek in het bestand waar u het vinkje wilt invoegen.
  • Ga dan naar > symbool invoegen.
  • Kies voor symbool of kies meer symbolen.
  • Scroll omhoog of omlaag naar het vinkje dat je wilt invoegen.
  • Verschillende lettertypesets bevatten vaak verschillende symbolen en de meest gebruikte symbolen zijn samengebracht in de lettertypeset Segoe UI Symbol. Gebruik de lettertype-kiezer boven de lijst met symbolen om het gewenste lettertype te kiezen dat u wilt bekijken.

  • Wanneer u het gewenste vinkje heeft gevonden, kun je er dubbel op klikken. Het vinkje wordt in uw bestand ingevoegd.

  • En Selecteer vervolgens Sluiten.

Alt codes vinkje symbool voor invoegen:

Vinkje symbool Word - Excel - Powerpoint - Sneltoets of kopieren - 2020 - Tekencode - Windows
Vinkje symbool invoegen is redelijk simpel – Mocht je er niet uit kunnen komen met het vinkje kun je ook altijd deze bronnen raadplegen:
Vinkje Excel
Bekijk ook eens onze producten in onze webshop

Vinkje in PowerPoint invoegen

Vinkje in Powerpoint invoegen? Dit gaat haast op dezelfde manier als voor het vinkje symbool invoegen in Word zoals hierboven beschreven staat.
1. Vinkje PowerPoint invoegen door op het tabblad ”symbolen” in het dialoogvenster symbool, klik op het ”Vak Letterype” en selecteer hier de optie ”Wingdings”.
2. Zoek het vinkje symbool in de lijst door te bladeren naar de bodem. Dubbelklik op het vinkje symbool van uw keuze.