VVV Bon Bol, Cadeaukaart & VVV Cadeaubon inwisselen en Online besteden 2020

VVV Cadeaukaart & VVV Cadeaubon

VVV Cadeaukaart & VVV Cadeaubon inwisselen en besteden kan op verschillende plekken in Nederland worden ingewisseld in fysieke winkels maar ook steeds meer bij online webshop het om ongeveer zo’n 24.000 aangesloten ondernemingen. Twentsestijl.nl heeft ook een online webshop waar wij de VVV cadeaukaart en cadeaubon in accepteren dus dat is al 1 webshop waar u de cadeaukaart kunt besteden. Neem voor deze mogelijkheid eerst contact met ons op. Bekijk ook eens Artbydaan – Handgemaakte sieraden hier is het namelijk ook mogelijk om je VVV cadeaukaart te gebruiken!
BabyBaby

Bol.com vvv bon

VVV bon inleveren bij bol , ten eerste is dit wel mogelijk? Nee, dit is niet meer mogelijk. De papieren VVV-bonnen (en papieren Boekenbonnen) zijn per 28-02-2018 niet meer bij Bol in te wisselen, omdat VVV (en Nederlandse Boekenbon) zijn overgestapt op cadeaukaarten. De papieren bonnen zijn echter nog gewoon onbeperkt geldig en inwisselbaar bij andere verschillende verkooppunten in het land. VVV Bon bol, of geen bol. Er is dus wel nog een mogelijkheid om je papieren versie te kunnen inleveren bij 24.000+ andere winkels of webshops.

Ook de Digitale Nieuwe versie van de VVV Cadeaukaart is niet meer in te wisselen bij Bol.com

GamesGames

Blokker VVV cadeaubon / cadeaukaart

blokker vvv cadeaubon inleveren op al je aankopen? Met de VVV cadeaukaart betaal je gemakkelijk bij blokker in de winkel en snel op de website. Indien je saldo niet voldoende is om de gehele betaling te voldoen in 1 keer? Dan kun je gemakkelijk met het restant betalen door middel door samen te doen met een andere betaalmethode. Geen enkel tegoed op de VVV cadeaukaart is inwisselbaar voor contant geld bij Blokker.