Website beheer uitbesteden

Wil je het beheer van je website uitbesteden? Dan kunnen wij je helpen ontzorgen, zodat jij geen omkijken meer hebt naar je website.

Naast het up-to-date houden van de website van uw website of webshop, verzorgen wij ook Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt uw website goed onderhouden én zorgen wij ervoor dat u meer bezoekers naar uw website krijgt! We hebben meer dan 15 jaar ervaring!

Als je liever je eigen website wil beheren, is dat ook geen probleem. Alle websites die wij realiseren, worden in de meeste gevallen gebouwd met WordPress. Dit systeem bied je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier je eigen website of webshop te beheren. En natuurlijk kunnen wij daar voor ondersteuning leveren.

Actuele content is super belangrijk voor je website. Ook Google en andere zoekmachines hechten grote waarde aan een actuele website. Laat je door ons de content bijwerken? Mail ons met de wijzigingen en we passen het binnen 24 uur aan. Lekker makkelijk dus. Heb je al een website, maar wil je een extra pagina of bericht laten toevoegen? Geen probleem want het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen.