Website of Webshop kopen

Een responsive website of webshop is een plek op het internet die zich aanpast aan het formaat scherm van de gebruiker dus als iemand op een mobiel of tablet een de website of webshop opent zal deze webshop of website altijd in het scherm van de gebruiker passen.

Het voordeel van het laten bouwen van een zakelijke website of webshop voor je bedrijf, is dat je het volledig naar jouw wensen kan laten aanpassen. U maakt de dienst uit en bent niet afhankelijk van een beperkt aantal vooraf gemaakte layouts en functies. Je website zal hierdoor 100% uniek en professioneel ogen voor bezoekers.

Nieuwe Zakelijke Website / Webshop kopen?

De prijs van een nieuwe kleine zakelijk website zal ongeveer tussen de 2500- 5000 euro liggen en voor grotere bedrijven kan het al snel oplopen boven de 50.000 euro exclusief btw. Dit ligt er maar precies aan wat de wensen zijn van de klant bij een vol automatische website bijvoorbeeld met eigen magazijn en je eigen netwerk? Daar ben je dan al snel heel veel geld aan kwijt. Twentsestijl wil hier graag bij verder helpen of adviseren.