Eenmalige Telefonische Ondersteuning Thuis – Kantoor – Zakelijke computer, mobiel, tablet of iPad ondersteuning

18,50  Incl. btw + verzendkosten

Artikelnummer: 54 Categorie: Tag:

Beschrijving

Eenmalige Telefonische Ondersteuning Thuis – Kantoor – Zakelijke computer, mobiel, tablet of iPad ondersteuning

Wij doen niet moeilijk om uw computer, mobiel, tablet of ipad problemen telefonisch op te lossen. Of heeft u een ander probleem? Advies nodig? Koop een ticket en wij bellen u terug. Het enige wat u hoeft te doen is eenmalig het bedrag te voldoen en wij bellen uw standaard binnen een uur terug. Onze klanten zijn klanten die echt een eenmalig een bedrag over hebben om nou echt eens daadwerkelijk hun problemen zien opgelost te krijgen en hebben hier alles voor over. Wij hebben de kwaliteiten en vragen hiervoor eenmalig een vast bedrag. Wij bellen u terug dus een graag een telefoonnummer achterlaten waar u op bereikbaar bent.
Onbeperkt en inclusief een speciaal ticket die wij aanmaken in ons klantsysteem waarop we eventueel terug kunnen kopen op uw probleem. Wij beschikken over veel kennis van Nederlandse Providers zoals KPN, Vodafone, T-Mobile – Thuis, Tele2, Ziggo etc. en internet aansluitingen zoals telefoonlijnen, Glasvezel en ADSL daarbij maakt het geen verschil of het particulier of zakelijk is. Veel bedrijven vragen al standaard 0,90 cent per minuut. Wij willen uw problemen graag proberen op te lossen voor een standaard bedrag en bellen u terug. In de meeste gevallen hebben we de problemen wel standaard opgelost binnen 60 minuten. Mocht het aan de telefoon niet lukken dan kunnen we dit altijd via ons eigen handige ticketsysteem verder onderzoeken.
Tarieven computerhulp aan huis zijn in de meeste gevallen aan de hoge kant. In de meeste computer probleem gevallen kunnen we met hulp op afstand te gebruiken uw meeste Windows computer problemen wel oplossen. Wilt u dit niet dan kunnen wij u gewoon telefonisch te woord staan. Mocht het nu een probleem zijn met een ander technische apparaat? Wij hebben verschillende partners waar wij uw technische vragen bijvoorbeeld kunnen uitzetten. Dus neem gerust een ticket voor hulp en wij bellen u terug.

Eenmalige Telefonische Ondersteuning Thuis - Kantoor - Zakelijke computer, mobiel, tablet of iPad ondersteuning

Met welke vraag kunnen wij u verder helpen?

Voorbeeldvragen:

Mijn Wifi valt steeds weg
Outlook problemen, e-mail problemen / foutmeldingen
Windows problemen denk aan Error’s of andere vragen
Youtube vragen / problemen
Gmail vragen / problemen
Computer / Laptop / iPad / Tablet / Mobiel
Internet valt steeds weg

Bereikbaar van:

Maandag t/m Zondag 10:00 uur – 23:00 uur.

Pauze: 17:00 tot 18:30

Let hierop bij uw aankoop

Het bedrag is gebaseerd op Max 60 minuten, daarna ticket

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.