Mondkapjes kopen – 20 stuks – N95 – Medische wegwerp mondkapje met Antivirale werking

99,95  Incl. btw + verzendkosten

Wegwerp mondkapje 20 stuks kopen – N95 – Medische wegwerp mondkapjes met Antivirale werking vergelijkbaar met Action mondkapjes & Etos – Hema – mondkapjes

Wegwerp mondkapjes informatie

Stijl: opvouwbare wegwerp mondkapjes
Draagmethode: op het hoofd bevestigd
Uitademventiel: Ja
Filtratieniveau: FFP2, KN95
Kleur: wit, grijs
Actieve kool: geen
Executive standaarden: GB2626-2006, EN149: 2001

Materiële samenstelling:

De oppervlaktelaag is 50 g spingebonden, de tweede laag is 45 g hete lucht katoen en de derde laag
Het is 30 g KN95-filtermateriaal en de binnenste laag is 30 g PP-spin gebonden.
Betalen kan met iDeal, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS of Przelewy24 etc.

Uitverkocht

Beschrijving

Mondkapjes kopen – 20 stuks – N95 – Medische wegwerp mondkapje met Antivirale werking vergelijkbaar met Action mondkapjes & Etos – Hema – mondkapjes

Wegwerp mondkapjes kopen 20 stuks bedoeld voor medewerkers waarbij een mondneusmasker vereist is, maar waar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen. En natuurlijk zijn ze geschikt voor zelfgebruik, KN95 / FFP2 zijn in aanschaf helaas wat duurder. Wij kopen rechtstreeks in bij de fabrikant en daardoor zijn we er altijd van overtuigd dat het gehele orderproces gecontroleerd zal verlopen voor al onze klanten.

Wegwerp mondkapjes Productinformatie

Stijl: Opvouwbare wegwerp mondkapjes
Draagmethode: op het hoofd bevestigd
Uitademventiel: Ja
Filtratieniveau: FFP2, KN95
Kleur: wit, grijs
Actieve kool: geen
Executive standaarden: GB2626-2006, EN149: 2001
Levertijd +14 werkdagen ivm nog steeds uitvallende koeriersdiensten let hierop bij aankoop dat het vertraging kan opleveren op de levering.

Wegwerp mondkapjes materiële samenstelling:

De oppervlaktelaag is 50 g spingebonden, de tweede laag is 45 g hete lucht katoen en de derde laag
Het is 30 g KN95-filtermateriaal en de binnenste laag is 30 g PP-spin gebonden.
LET OP: Wij kunnen niet garanderen, en ook de medische wereld niet dat mondkapjes ook daadwerkelijk 100% effectief zijn tegen virusinfecties. Deze wegwerp mondkapjes / mondmaskers zijn over het algemeen dezelfde kwaliteit zoals bijvoorbeeld het Action mondkapje, Etos mondkapjes of het mondkapje van de Apotheek. Hogere kwaliteit betekend dan ook een duurder mondkapje.
Wat we wel zeker van kunnen beamen dat een mondkapje kopen en dragen wel degelijk weerstand gaat bieden omdat je minder speeksel / consumptie verliest, en het stiekem aan je neus zitten als je toevallig wel een loopneus zou hebben. We kunnen nog zoveel meer voorbeelden opnoemen waarvan wij denken dat een mondkapje wel degelijk kan bijdragen tegen de bestrijding van een Virus. Helaas zijn de mondkapjes met soort van certificering voor ons niet goedkoop voor de inkoop en daarom zijn bij vele winkels deze mondkapjes KN95, KN99 of FFP1, FFP2 en FFP3 ook aan de dure kant. Het enige waar we willen voor zorgen is dat onze klanten daadwerkelijk geleverd krijgen wat ze bestellen. Dat is waarvoor wij online zijn begonnen met onze webshop. Iedereen moet toegang hebben. En sommige prijzen kunnen helaas afwijken of per dag verschillen. Dit heeft alles met de marktwerking te maken. Geef ons het vertrouwen, wij zorgen er voor dat er daadwerkelijk mondkapjes worden afgeleverd! En dat is ook waar onze klanten voor terugkomen en ons betalen of het werk aan ons uitbesteden!

mondkapjes kopen 20 stuks - N95 - Medische wegwerp mondkapje met Antivirale werking vergelijkbaar met Action mondkapjes & Etos - Hema - mondkapjes

FFP1 Mondkapjes zijn meestal bedoeld voor bezoekers en niet voor medewerkers. Maar als de nood hoog is dan is er meestal geen keuze
FFP2 Mondkapjes zijn bedoeld voor medewerkers waarbij een mondneusmasker vereist is, maar waar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen.
FFP3 Mondkapjes zijn de niet-vochtdoorlatende variant. Het is bedoeld ter bescherming van de neus- en mondslijmvliezen tegen spatten van lichaamsvloeistoffen.
Onze klanten zijn nog steeds blij met onze service, klanten zoals Tandartsen, Pedicures, Nagelstyliste, physiotherapeuten, Artsen, Thuiszorg..etc wij zorgen er voor dat de mondkapjes zo snel mogelijk worden afgeleverd en houden hier scherpe controle op. Deze KN95 Mondkapjes / Maskers zijn meestal van betere kwaliteit dan Etos & Action of de apotheek.
U kunt ons ook bereiken via het contactformulier of de live chat of e-mail
Opvouwbaar wit mondkapje

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…