YouTube Video Verwijderen doe je zo

YouTube Video Verwijderen kan een behoorlijke lastige klus zijn. Het lijkt wel of YouTube expres het verwijderen van YouTube Video’s heeft verborgen. Het is namelijk ook erg jammer om video materiaal te verliezen als YouTube zijnde 😉 hieronder kun je de instructies vinden hoe je het filmpje kan verwijderen van je YouTube kanaal.

youtube video verwijderen

Instructies voor de oude en Nieuwe versie van YouTube Creator Studio

  1. Log in bij je YouTube.
  2. Rechtsboven in de pagina kun je klikken op je Profiel pictogram van je Google-account en kies hier voor > Creator Studio.
  3. Selecteer nu in het linkermenu Video’s.
  4. De pagina met de YouTube filmpjes die je hebt geüpload staan op deze pagina. Als je met de muis op het filmpje gaat staan komen er 3 puntjes bij te staan. Klik op deze puntjes en kies vervolgens voor Verwijderen

Voor de YouTube video die je hebt geüpload staan ook selectie vakjes zodat je meerdere video’s in een keer kunt verwijderen. Selecteer de vakjes van de video’s die je tegelijk wil verwijderen en voer de bovenstaande stappen uit en je zult zien dat de YouTube video’s allemaal zijn verwijderd.

Krijg je een foutmelding bij het verwijderen van een video? Dan kan het zijn dat je even de pagina moet vernieuwen en even wat geduld hebben. Het kan soms even duren voordat een video compleet is verdwenen. Maar eenmaal opdracht tot verwijderen is definitief kwijt dus pas op met wat je doet.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *